Møter Fyllingen hjemme

Skrevet av Henriette Christiansen

Allerede på søndag er det igjen klart for ny kamp i postenligaen for Runar. Denne gangen er det Fyllingen som tar turen over fjellet. 

Det var Fyllingen som stakk av med alle poengene sist lagene møtes. Kampen som spiltes i Bergen tidlig i sesongen endte 34-32 i Fyllingens favør. Dette er noe Runar vil revansjere på hjemmebane og i Runarhallen der hjemmelaget kun har tapt en kamp denne sesongen. Postenligaen som i år er ekstremt gjevn. Det skiller kun 5 poeng mellom 2.plassen og kvalikkplassen. Fyllingen ligger på en fin 3.plass med en kamp mer spilt en Runar som å befinner seg på 4.plass. Denne kampen kan med andre ord bli svært avgjørende for sluttplasseringen til begge lag.

Det finnes mange toppoppgjør i årets utgave av postenligaen, denne er ingen unntak. Tidligere Runar spiller Trym Bilov Olsen kommer også til Sandefjord og Runarhallen for vise muskler mot våre gutter. Runar som på sin side fikk det tøft i sist kamp mot Elverum har alle muligheter til å reise kjerringa igjen i denne kampen. Forsvaret og keeperspillet blir igjen viktig mot et godt spillende lag.

Fyllingen kommer til Haukerød med selvtillit etter å ha vunnet de to siste kampene mot hendholdsvis Drammen og Arendal, begge kampene som ble vunnet hjemme viser at Fyllingen er i form.

Det er ingen tvil om at søndagens kamp blir en spennende kamp som DU og alle du kjenner bør få med dere. Avslutt helgen med toppoppgjør i Runarhallen klokken 18.00