Seier mot Fyllingen

Skrevet av Henriette Christiansen

Runarhallen har utviklet til å bli en beryktet bortebane å komme til. Nok en gang ble det seier hjemme.

Fyllingen tok turen over fjellet, men måtte reise tomhendt hjem etter 32-27 seier. Runar gikk ut i et forykende tempo og tok tidlig ledelsen mot et ellers så tamt Fyllingen lag. Gutta spilte bra bakover som førte til kontring og ankomst mål. Etter 12.minutter ledet Runar hele 9-3. Fyllingen tok en time-out og fikk mer fart på sakene, men klarte aldri å hente inn forspranget Runar hadde skaffet seg. Simen Hansen hadde flere gode redninger og fikk god hjelp fra forsvaret. Til pause viste tavla 19-13 til Runar.

I 2.omgang så det ut at Fyllingen hadde fått blod på tann og hentet inn 4 mål med Trym Bilov Olsen i spissen og lå kun 3 mål bak etter drøye 6.minutter. Marinko tok da en time-out for å få orden på rekkene. Fyllingen kom aldri nærmere, men Runar klarte heller ikke å riste av seg Fyllingen før helt mot slutten av kampen. Runar satte inn et ekstra gir for å sikre seieren og to nye poeng.

Peter Nielsen viste gode takter foran mål og ble kåret til banens beste. Simen Hansen hadde også stor ære for at de 2 poengene ble igjen i Sandefjord og Runarhallen.