Møter ØIF Arendal borte

Skrevet av Henriette Christiansen

Onsdag reiser våre gutter til Arendal og Sør Amfi. Det er helt klart at alle kamper er viktige i innspurten på sesongen. der hvert poeng kan være avgjørende for sluttplasseringen og kampen om edelt metall. 

Selvom våre gutter nå er avhengig av at Elverum taper en kamp for å ha mulighet til gull denne sesongen finnes det flere plasseringer som gjør at denne sesongen kan sees på med stolhet. Ser vi på vår motstander i denne kampen finner vi dem midt på tabellen, 6.plass med 21 poeng og en kamp mer spilt en vårt Runar lag som nå befinner seg på en 3.plass med 24 poeng.

Guttene fra det glade sørlandet kommer direkte fra en sterk borteseier mot Drammen i forrige seriekamp. Dette viser at ØIF er i godt slag om dagen. De har også nylig spilt uavgjort mot Elverum. Runar som på sin side har hatt noe varigjerende resultater i det siste har mye å spille for. Tidligere oppgjør mellom disse har til gjengjeld gått i Runars favør de siste kampene. Hjemmekampen endte 30-29 i en ellers så spennende kamp. Forrige sesong endte også med 2 Runar seiere.

Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig har mulighet til å reise ned til Arendal for å heie frem våre gutter. Hvis ikke sendes kampen på Tv2 Sumo fra klokken 18.30