Møter Bodø borte!

Skrevet av Henriette Christiansen

Det er igjen klart for å møte Bodø borte. sist vi var der endte det med 3 måls seier til Runar. Når det er sagt er dette den samme kampen som spilles på nytt etter dommer klus i forrige kamp.

Det burde ikke være noe porblem med motivasjonen til Runar. Gutta har planer om å vise at de nok en gang er best, også i denne tellende kampen. Runar som forsatt har mulighet til gull, men er nå avhengige av Elverum tap mot Haslum i siste serierunde.

Det er klart at det er en lang reise helt opp til Nord for å spille kamp mot Bodø nok en gang. Grunnen til at kampen måtte spilles på nytt er at Joakim Patrikson løp ut på banen før sin utvisninger var ferdig. Dommerne lot til å ikke ha hode helt til stede da dette skjedde og bestraffet ikke dette i kampen. Dette fik Bodø til å legge inn protest og kampen må nå spilles på lørdag.

Bodø som per dags dato ligger på 9.plass og kjemper for å unngå kvalikk-plassen med Nøtterøy og BSK. Bodøs toppscorer er Binai Aziz med 94 fulltreffere og den unge lovende Vetle Eck Haga med sine 89. Runar på sin side har Joakim Patrikson på 4.plass med 120 mål og Tobias Rivesjø med 102. Som vi ser er det flere på begge lag som er kapable til å score mange mål i søndagens kamp.