Poengdeling mot ØIF Arendal

Skrevet av Henriette Christiansen

Onsdag 6.Mars reiste våre lovende gutter ned til det glade sørlandet for å møte ØIF Arendal til kamp om 2 viktige poeng.

Kampen startet forykende for Runars del, anført av en opplagt Simen Hansen bakerst. Ruanr gikk raskt opp i en 6 måls ledelse halveis ut i første omgang. Spesielt i ankomst fasen var gutta gode, der Joakim Patrikson nærmest løp fra Arendal spillerene gang på gang. Kim Johanson tok ansvar i forsvaret og det var intet unntak fremover på banen heller. Mot sluten av omgangen dabbet det litt av for Runars del, ØIF knappet innpå et par mål, men Runar berget Fire måls ledelse til Pause 18-14.

2.omgang begynte i samme stil som den første sluttet, der Runar slet voldsomt begge veier. ØIF utlignet Ruanrs ledelse ganske kjapt og opparbeidet seg på det meste en tre måls ledelse. Da det gjensto fem minutter var Runar bak med 3 mål. men gutta viser nok en gang moral og tar seg kraftig sammen de siste minuttene. Patrikson utligner til 30-30 når det gjenstår 30. sekunder av kampen. Øif kommer til en brukbar mulighet ved tidligere Runarspiller André Jørgensen, men klarte ikke utnytte den. Det endte til slutt 30-30.

Sett over et er 1 poeng godt nok for våre gutter i kampen om edelt metall.