Tap mot Bodø!

Skrevet av Henriette Christiansen

Det ble tøft for våre gutter i omkampen mot Bodø som til slutt endte 32-30 i Bodøs favør. 

Bodø tok tidlig ledelsen 3-0 i starten. Det tok litt tid før Runar fikk fart på sakene, men med Tobias Rivesjø i spissen klarte Runar å komme inn i kampen igjen og lå 2-1 mål bak stort sett hele den første omgangen. Tobias Rivesjø som forøvrig scorte 12 mål i denne kampen var gode fremover på banen, men mange flotte scoringer bak en ellers så god Bodø Målvakt. Til pause sto det 17-16 til Bodø. Tobias Glemming var meget sikker fra sin høyere kant posisjon og scorte 3 av 3 i den første omgangen.

2.omgang klarte Runar å utligne Bodøs ledelse, men det ble for tøft utover i omgangen og Bodø dro i fra nok en gang. Denne gangen klarte ikke Runar å komme tilbake. Mot slutten av kampen ble det også ampert mellom Kim Johanson og et par Bodø spilere. En situasjon som ut i fra tv bildene ser ut til at det er Kim som blir overfalt. Dette endte med to direkte røde kort til Bodø spilleren og Kim. Det ble desverre tap i denne kampen og håpet om gull er nå borte. Nå er det Medalje som gjelder for gutta som fortsatt har 2 kamper igjen å spille. Det blir også tid til revansje mot Bodø som kommer på besøk til Runarhallen 20.mars. Allerede ondag er det klart for Borte kamp mot Drammen.