Møter Drammen borte

Skrevet av Henriette Christiansen

Onsdag 13.Mars reiser gutte til Drammen for årets nest siste kamp i postenligaen. 

Selvom muligheten for gull er borte, er det forsatt håp å ta medalje. Runar ligger på 3.plass med 25 poeng, rett over oss ligger Haslum med 27 poeng. Det er klart at vi ar avhengig av at Haslum taper en kamp, men Haslum møter Elverum i siste kamp der begge lag har mulighet til gull hvis Haslum vinner sin kamp mot Hauhaland hjemme på søndag.

Drammen på sin side ligger på en 7.plass, men som vi vet er årets utgave av postenligaen ekstremt gjevn. Drammen har kun 3 poeng opp til 3.plass og to kamper igjen, derfor ser vi at også Drammen har mulighet til medalje.

Hjemmekampen mot Drammen endte med tap for Runars del og har med det noe å revansjere i onsdagens kamp, men med medalje smak for begge lag kan alt skje. Det er klart for nok en spennende kamp mot Drammen som vi har slit mot de siste sesongene, men en gang må det snu og vi håper at det skjer akkurat imorgen klokken 18.30 i Drammenshallen. Kampen sendes på Tv2 sport for dem som ikke har mulighet til å reise inn!