Små marginer avgjorde!

Skrevet av Henriette Christiansen
Onsdag kveld var Drammen motstander, i en kamp som skulle vise seg å bli jevn og spennende. Det lå mye i potten for begge lag; Runar seier ville sikre minst bronsemedaljer, mens seier til Drammen ville få Buskerud-laget for fullt inn i medaljekampen. 

Runar startet disiplinert, med fokus på lengre angrep og lavere tempo enn vanlig, en taktikk våre gutter lykkes med i 1. omgang. Med forfall fra Kim Johansson (karantene) og Joakim Patriksson (skade) var det andre som fikk mer spilletid enn vanlig. Vi må nevne Peder Trevland, den mannen slutter aldri å imponere! At Peder er «helt sjef» i forsvar er ingen stor nyhet for oss som følger med i håndballen. Derimot er det en stund siden vi har sett herr Trevland så «på» i angrepsspillet – en stund var han et helt angrep alene. Med sin enorme skuddstyrke dunket han inn 11 spillemål i løpet av kampens 60 minutter!

Til pause var Drammen i føring 15-14, det gikk mot en «rysare» av en 2. omgang!

Lagene fulgte hverandre tett utover omgangen, med Drammen i knapp føring det meste av tiden. Mot slutten ble det virkelig en dramatisk kamp om viktige poeng; Drammen leder 33-32 noen sekunder før slutt, Runar har ballen. Peter Nielsen satser alt i skuddet for utlikning, men ballen smeller i stolpen. 

Alt i alt nok et surt tap for Runar, men laget leverer en god prestasjon. Mange av våre yngste spillere får vist seg frem og gjør en god figur. 


Runar styrer fortsatt sin egen skjebne i kampen om bronsemedaljene, men trenger en seier i Postenligaens siste runde, hjemme mot Bodø 20. mars kl. 18.30! Medaljer vil være en fantastisk prestasjon – vi oppfordrer alle til å møte opp og heie laget frem til seier!

I mellomtiden skal det spilles nok en viktig kamp i Challenge Cup (kvartfinale)

Drammen er motstander, den første kampen spilles borte i ROS Arena lørdag 16. mars kl. 18.00!