Ettmåls seier i første kamp!

Skrevet av Henriette Christiansen

Runar stakk av med første stikk mot Drammen med 29-28 seier i Ros Arena.

Det var sterkt av Runar å vinne bortekampen og har skaffet seg et brukbart utgangspunkt før returkampen som spilles i Runarhallen lørdag om en uke klokken 16.00.

Lagene som har vist at de i de fleste kamper spiller gjevnt og følger hverandre som skygger. Spesielt denne sesongen har begge lag kjempet med nebb og klør for å hente 2 poeng. Denne kampen var ingen unntak. Runar hadde en plan om å spille kynisk å sette forsvaret fra start, noe som så ut til å fungere i lange perioder. Guttene spilt godt i forsvar, noe som fikk Simen Hansen i gang bakerst. Fremover var det flere som meldte seg på. Vi merget spesielt savnet av Kim Johanson i forrige kamp. Kim var tilbake i denne kampen og gikk foran for å vise vei, med flere flotte mål og gode taklinger bakover.

Runar ledet med med 4 mål etter drøye 20 minutter av 1.omgang, men slapp Drammen inn i kampen før signalet gikk for den første omgangen, da sto det 15-16 til vårt Runar.

2.omgang startet friskt for Runars del, før det var spilt 6 minutter ledet Runar allerede med 3 mål og derfra dro Runar ifra. Da det var spilt 20 minutter av 2.omgang ledet Runar 27-21. Drammen la ut to merker på henholdsvis Peder og Tobias som førte til at angrep spillet til Runar gikk i stå, det var da klart for en sikkelig Drammen opphentning, de klarte riktig nok aldri å komme helt ajour med våre gutter.

Det skal nevnes at Peder Trevland er i godt driv om dagen, etter 11 mål i postenliga kampen mot Drammen på onsdag, gjorde seg ikke bort i denne kampen heller og banket like gjerne inn 9 baller bak Drammens målvakt i denne kampen.

Det å ha et mål å gå på før hjemmekampen kan komme godt med hvis vi ser på tidligere møter mellom disse denne sesongen som har vært svært gjevne.