Første kamp mot Drammen!

Skrevet av Henriette Christiansen

Ikveld møter vi Drammen i den første kvartfinalen i E-Cup.

Selvom det ble et målstap i midtuke kampen er det all grunn til å håpe på et bedre resultat denne gangen. På onsdag mangler Runar to av sine mest sentrale spillere i Kim Johanson og Joakim Patrikson. Idag er Kim tilbake på banen, mens Joakim er litt mer usikker etter en hjernerystelse han fikk forrige uke.

Selvom denne kampen minner veldig om en vanlig seriekamp, men i E-cup er det viktig å være best over to kamper. Det vil si at Runar har mulighet til å skaffe seg et godt utgangspunkt før Returkampen neste helg. På onsdag var det Peder trevland som tok ansvar fremover på banen i Joakims Fravær og banket inn ikke mindre en 11 baller. Det er klart at Runar er avhengig av at flere melder seg på i denne viktige kampen.

Marinko som valgte å hvile flere av nøkkelspillerene på ondag og lot flere av de unge prøve seg i store deler av kampen, har ingen planer om det i dag. Gutta skal idag være kyniske og fokusere på forsvaret og skaffe seg det beste utgangspunktet.

Kampen starter kl. 18.00 i Ros Arena