Kampen om bronsjen

Skrevet av Henriette Christiansen

Onsdag klokken 18.30 i Runarhallen avgjøres det om det blir medalje eller ikke for Runar sin del.

Etter en rekordgjevn postenliga er det 5 lag som har mulighet til å ta bronsje, men det er kun Runar som har det i sine egene hender, med seier over Bodø i siste kamp er bornsjen sikret. Etter at Runar hadde en meget god start på årets sesong og ved halvspilt serie var vi serieledere med 4 poeng til gode på de andre lagene, men etter en noe tyngere vårsesong med flere uheldige tap har gullet glippet for vår del og det er nå Haslum og Elverum som kjemper om det gjeveste trofeet.

Bodø som vant over Runar på hjemmebane med 2 mål ligger på en 8.plass og har med det ingenting å spille for, da de har nøtterøy på innbyrdes oppgjør og kan med det ikke havne på kvalikkplass. Bodø har nok ikke tenkt til å legge seg for Runar som er på medaljekamp av den grunn, så her er det bare å ta turen opp i Runarhallen for å hjelpe våre flinke gutter. Det er viktig at vi i Runar viser at vi også kan heie frem vårt lag i en så viktig kamp. Det er noen år siden Runar tok medalje sist og det er påtide at vi igjen får lukten av metall inn i Runarhallen

Velkommen til kamp!