Runar skrev historie

Skrevet av Henriette Christiansen

Alt var lagt til rette for at vårt lag kunne skrive seg inn i runarhistorie med seier over Drammen lørdag.

Runar har nemlig aldri kommet seg helt til semifinalen i E-cup før de banket Drammen i returoppgjøret. Kvartfinalen var en kamp der Runar hadde kontroll hele kampen gjennom og med en ettmåls seier i første kamp i Drammen forrige helg ble også resultatet totlat i Runars favør og er klare for en historisk Sesmifinale mot SKA Minsk fra Hviterussland.

Runar hadde kontroll på Drammen fra start til slutt og viste at de var revansje sugende etter å ha tapt bronsen med minst mulig margin i postenligaen på onsdag mot Bodø. De lyste vilje og tenning av Runar spillerene i denne kampen og med en Joakim Patrikson i stor slag var det ingen tvil om det var Runar som kom til å gå seirende ut av dette oppgjøret som til slutt endte 38-32 (20-14), sammenlagt 67-60

Semifinalene spilles  20./21. april i Sandefjord med returkamp 27./28. april i Minsk. Vi gleder oss til å skrive ny historie når den tid kommer.