Tøff start på sluttspillet!

Skrevet av Henriette Christiansen

Sesongen er heldigvis ikke over helt enda. Nå som vi har lagt skuffelsen bak oss, etter en nervepirrende avsluttning på postenligaen, er gutta kalre for å gi alt i sluttspillet.

Allerede onsdag braker det hele igang mot Drammen på bortebane, et lag vi har møtt mange ganger den siste tiden og som vi også har hatt overtaket på de siste to kampene i E-cup. Vi tapte også knepent mot Drammen på bortebane i postenligaen i Mars, uten et par nøkkelspillere. Alle våre gutter er nå friske og raske. Dette er to veldig like lag som begge har mulighet til å ta med seg to viktige poeng på reisen mot semifinalen.

Det er mange kamper som skal spilles i Sluttspillet der Runar er i pulje med Elverum, ØIF Arendal og som nevnt Drammen. Fredag 12.04 kommer ØIF på besøk til våre gutter, men siden Runarhallen er stengt vil denne kampen spilles i Bergslihallen.

Onsdagens kamp starter klokken 19.40 i Drammenshallen. Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig av våre trofaste tilskuere tar turen til Drammen for å heie på våre fantastiske gutter. For dem som IKKE har mulighet til dette, så sendes kampen på TV 2 sumo.