Poengdeling mot Drammen

Skrevet av Henriette Christiansen

Den første av i alt 6 kamper er nå unnagjort. Runar gjestet Drammenshallen onsdag kveld i en gjevn kamp, der det til sluttt endte 33-33.

Runar kom godt i gang mot Drammen også denne gangen, med to kjappe scoringer. Det er klart at to mål i håndball ikke er noe å skryte av, men en god start hjelper alltid skulle man tro. Det gjorde det rett å slett ikke her, for det var Drammen som hadde føringen i stort sett hele kampen gjennom, men Runar ga seg aldri. Drammen lå foran med 3 mål før Runar hentet målene opp igjen med 3 på rad. Dette var oppskriftet stort sett hele 1.omgang. Runar slapp seg litt ned mot slutten av omgangen noe som førte til at Drammen annført av høyerekant Lars Erik Bjørnsen ledet med 4 mål etter halvspilt kamp.

Runar startet også den andre omgangen friskt og kappet innpå et par mål, før Drammen igjen satt opp farten og var på det meste 5 mål foran. Runar ventet i det lengste med å starte opphentingen. Gutta slet med å få tak på Gøran Sørheim i den andre omgangen som til slutt sto med 10 fullstreffere bak vår egen målvakt Arne Veum. Da det gjensto 3.minutter lå Runar fortsatt bak med 3 baller, men da staret også Runar maskineriet å rulle i gang. Runar utlignet to ganger på rad og det sto igjen ca. 45 sekunder av kampen. Drammen hadde ballen, men klarte på utrolig vis å kaste ballen rett i henda på Peder Trevland. Marinko velger derfor å ta ut målvakt for å ha en ekstra angrepsspiller, Kim Johanson får på seg keeperdrakta og med en ekstra utespiller får Peder Trevland nærmest uforstyrret gå opp på 9.meter å banke den avgjørende scoringen i kassa. Med 4.sekunder igjen på klokka får aldri Drammen kommet til en avsluttningen og det ender 33-33.

Vi har all grunn til å være fornøyd med uavgjort på bortebane mot Drammen, og dette er en god start på et tett kampprogram, som fortsetter allerede fredag mot ØIF Arendal i Bergslihallen.