Viktig seier mot ØIF!

Skrevet av Henriette Christiansen

Den andre kampen i sluttspillet ble spilt fredag kveld i Bergslihallen. Det endte med Runar seier 38-36.

Runar startet kampen godt mot ØIF Arendal og gikk raskt opp i en 6-2 ledelse mot et Arendal lag som ikke hang helt med i starten, men de kom tilbake utover omgangen og gikk også opp i ledelsen i en liten periode før Runar gikk opp i en to måls ledelse til pause, 17-15.

i andre omgang fulgte lagene hverandre i 20.minutter der Runar var 1-2 mål foran hele veien, men i en 8.minutters periode var det kun et lag på banen, Runar løp regelrett fra ØIF spillere som gjorde flere personlige feil fremover på banen. Anført av Stian Nøstdahl kunne Runar sikre seieren. Stian som ble kåret til Runars beste spiller tegnet seg med 9 scoringer, 6 av dem i andre omgang. Det skal sies at Peter Nielsen også spilte en god kamp på sin høyere bakspiller posisjon.

Runar ligger nå på en 2.plass og er foreløpig videre til semifinale i sluttspillet, men det er kun spilt to kamper og det er mange kamper som skal spilles. Allerede mandag kommer Elverum på besøk til Runarhallen klokken 18.30.

Vi takker også Halsen for et plettfritt arrangement i Bergslihallen idag, vi gjør gjerne dette igjen.