Marinko tar to nye år!

Skrevet av Henriette Christiansen

Vi er glade for at vår fantastiske trener Marinko Kurtovic tar to nye år i Runar!

Marinko som har trent Runar i to år, har kommet med store bidrag inn i laget og har tatt to sterke plasseringer. Første året ble det en 5.plass. I år klatret laget yttligere en plass til 4. Plass.laget var også i år lenge med i å kjempet  toppen, men måtte ta til takke med den sure 4.plassen til slutt.

Marinko vil bruke de to neste årene på å plassere seg blant de 3 beste i postenligaen. Han vil også følge Runars gutter 18 lag, dette for å ha et tett samarbeid med de unge lovende guttene som i fremtiden kan etablere seg på Sandefjords eneste elitelag.

Alle i Runar er svært takknemlig for alt Marinko har gjort for vår klubb, og håper at blir enda mer å juble formi tiden fremover!