Fikk stryk av Elverum!

Skrevet av Henriette Christiansen

Seriemesterne tok turen til Runarhallen Mandag kveld. En kamp Elverum dominerte fra start til slutt og endte til slutt veldig stygt sett på Runar øyne, 29-43.

Elverum var rett og slett for gode for Runar guttene i denne kampen. Elverum ledet fra første kast. Runar klarte ikke henge med på tempo og slet med å stoppe Elevrum spillere som spilte god håndball i 60.minutter.

Det var allikevel lyspunkter for Runar, da det ikke lenger var mulig å ta poeng i kampen, fikk flere av ung guttene muligheten i 2.omgang, der Chris Abolade tok sjangsen han fikk og viste seg frem fra sin beste side og ble også kåret til Runars beste spiller. Abolade løp inn flere kontringer med en fart vi ikke har sett maken til på Haukerød tidligere.

Muligheten for semifinale i sluttspillet er fortsatt tilstede. 2.plassen er fortsatt innen rekkevidde og allerede kommer en av utfordrene på besøk til Runarhallen. Drammen tar turen for å kjempe om nye poeng.