Tilbake på vinnersporet!

Skrevet av Henriette Christiansen
Guttene er tydeligvis som folk flest; overskuddet og gleden er større på «lillelørdag» enn på en vanlig «blåmandag»

I onsdagens kamp mot Drammen tok Runar initiativet fra start, anført av en god Simen Hansen og en tent gjeng i forsvar. Dette gir som kjent mulighet for kontringer, noe guttene visste å benytte seg av. Runar ledet hele 6-1 før Drammen omsider våknet. Resten av omgangen fortsatte med Runar i føringen, men Drammen hadde skaffet seg heng.
Andre omgangen startet trøblete for våre gutter, med noen kostbare tekniske feil og bomskudd. Drammen utnyttet dette og tok ledelsen for første gang i kampen på stillingen 18-17. I de spennende sluttminuttene tok nevnte her Hansen skikkelig ansvar og serverte den ene praktredningen etter den andre. Fremover var spesielt Joakim Patriksson «elektrisk» og satte inn mange viktige scoringer etter glimrende finter/gjennombrudd kombinert med lure avslutninger fra distanse.
Runar kunne senke skuldrene de siste 2 minuttene vel vitende om at kampen og poengene var under kontroll.
En solid kamp av guttene som virkelig reiste seg etter den svake kampen mot Elverum mandag. Runar hadde sin beste spiller i Simen Hansen, som virkelig imponerte med glimrende spill.
Elverum tapte 25-28 mot ØIF Arendal. Vi ligger dermed fortsatt på en 2. plass, nå kun ett poeng bak Elverum. Det er fortsatt spenning før de to siste kampene – ingenting er avgjort!