Ute av sluttspillet, men fortsatt E-cup

Skrevet av Henriette Christiansen

Med et klart tap mot Elverum onsdag kveld er Runars herrelag ute av sluttspillet for denne gang. Det vil også si at det nærmer seg ferie for våre gutter.

Runar hadde heller ikke denne gangen noe å stille opp med mot et godt Elverum lag. Det er tydlig at Runar spillerene begynner å bli slitene etter en lang sesong og dete begynner å tære på kreftene. Hvis vi skal se på det positive etter sluttspillet kan vi se at alle våre unge gutter har fått mer spilletid enn tidligere, dette liker vi.

Det skal spilles minst en kamp til. Returkampen i E-cup spilles søndag kveld. Det er kun 3 mål i favør Minsk som skiller lagene og mulighetene er fortsatt tilstede. Selvom det har vært en lang sesong har Runar fortsatt litt å gå på før returoppgjøret I Minsk.

Dette blir en kamp med en haug av elleville Hviterussere på tribunen og en fin opplevelse for Runar spillerene. Det er alltid stas å spille i Europa og denne gangen har vi mulighet til å spille finale i E-cup.