Sesongen er over

Skrevet av Henriette Christiansen

Ettersom det ble et hedelig 2 måls tap i Hviterussland og Europa eventyret nå er over for denne gang tar våre håndball herrer nå en velfotjent ferie. Det har vært en lang og hard sesong for vår lille stall og et pust i bakken trengs før sesongoppkjøringen starter opp igjen om ikke alt for lenge.

Spillere kommer og spillere drar. Det er fortsatt uklart hvordan troppen til Runar vil se ut neste sesongen, men det jobbes i alle rekker for å få til et godt og spennende lag foran den nye sesongen som starter i september.

Det har væt en innholdsrik sesong, med mange oppturer og noen nedturer. Det er akkurat slik vi håper en sesong skal være. Vi krysser selvfølgelig fingrene for at neste års sesong blir enda mer spenndene og at vi får enda mer å juble for.

For å oppsumere denne sesongen kan vi nevne en hederlig kvartfinaleplass i cupen, 4.plass i serien og ikke minst en historisk semifinale i E-cup. Når vi nå legger dette bak oss og ser fremover har vi mye å leve opp til. Det skal kjempes om edelt metall også neste sesong og håper at vi tar det lille steget opp for å også få smake på dette metallet neste år.

Vi ønsker alle våre tilhengere en riktig god håndballfri tid og ser frem til å se alle i hallen når det braker løs igjen utpå høsten.