Pressemelding: Høyresiden på plass for Runar Sandefjord

Skrevet av Henriette Christiansen

Det er stor aktivitet i Runar Sandefjord om dagen for å få på plass spillertroppen for kommende sesong.

Det er derfor med stor glede for Runarleiren å konstantere at høyresiden begynner å komme på plass med folengede signerte avtaler med høyre kantspiller Sebastian Lindell og høyre bakspiller Andrè Christensen.

 

Sebastian Lindell er inne i sin andre periode med Runar etter et opphold i svenske Lugi HF. Han ble kåret til årets høyrekant i Norge i sesongen 2011/12, men slet litt med sykdom foregående sesong.

Dette er det nå kontroll på, og trener Marinko Kurtovic har troen på en ny stor sesong for 24 årige Sebastian i Runardrakta.

Sebastian som har landskamper for Sverige i aldersbestemte klasser, og som debuterte på A landslaget i 2010 har signert en 2 årsavtale med Runar Sandefjord.

 

Unggutten Andrè Christensen kom for fullt inn i Posten ligaen forrige sesong.

Andrè er kun 18 år og i sitt andre år i Posten ligaen tok han voksent ansvar i flere kamper i toppserien. Han er nå en etablert spiller på Norges LM 94/95 landslag, og trener Marinko Kurtovic ser frem til en ny sesong hvor det unge talentet skal ta nye steg videre.

 

Når da også den danske høyre bakspilleren Peter Nielsen er under kontrakt begynner det å se lyst ut på Runars høyreside, og det jobbes hardt i Runarleiren på å få på plass spillere på de plasser det fortsatt er behov.