Spillertroppen begynner å ta form for for Runar Sandefjord

Skrevet av Henriette Christiansen

Det er stor aktivitet i Runar Sandefjord om dagen for å få på plass spillertroppen for kommende sesong.

Det er derfor med stor glede for Runarleiren å konstantere at 4 nye spillere nå har signert for Haukerød klubben.

 

Strekplassen har nå blitt forsterket med 22 årige Christoffer Brännberger. Den sterke unggutten raver 2 m over bakken, og veier 105 kg. Postenligaen skal nok merke at Runar Sandefjord har sterke spillere på strekplassen kommende sesong.

Han kommer fra elitserien i Sverige Skånela IF, og før dette CaperioTumba Handboll.

Avtalen som nå er signert har en varighet på 1 år.

 

Ytterlig et svenskt tilskudd har signert for en sesong. Victor Skillhammar kommer fra Allsvenskan spill i CaperioTumba Handboll. Han banket inn 120 mål på 23 kamper i fjorårets sesong i Sverige. 24 årige Victor er venstre bakspiller, men kan også brukes i midtback rollen.

 

Trener Marinko Kurtovic er veldig fornøyd med de nye svenske tilskuddene som vil forsterke troppen ytterligere med tanke på neste sesong.

Når da en ny og lovende målvakt er på plass, samt at Chris Abolade har signert for ytterligere to sesonger i Runartrøya er det en fornøyd trener i Runar Sandefjord om dagen.

 

Den 18 årige målvakten Johan Richard Hessling Langaard kommer fra Nøtterøy IF og er en lokal Vestfoldgutt. Den lovende målvakten har som har 16 landskamper for aldersbestemte landslag har signert for to sesonger.