Vi er i rute

Skrevet av lenetrall

Runar Sandefjord spilte tirsdag ettermiddag treningskamp mot Sandefjord Håndball.

Det var fra start mye trøkk og futt i beina på begge lag, SH satte første målet bak Runar Håndball sin ferske målvakt Johan Richard Landgaard, så fulgte det jevnt til 7-7 etter 15 spilte minutter.  Med 10min igjen av 1.omgangen kom de mer rutinerte Runartrøyene på banen og det ble vanskeligere for Simen Hansen & co og holde igjen.

Etter pause fikk Runar Håndball flere kontringsmuligheter som ble tatt godt vare på av de løpevillige kantene  Chris Abolade, Stian Nøstdahl og Sebastian Lindell. Flere spillere fikk prøvd seg på den ny lakkede parketten, Tobias Riversjò vartet opp med flyver, og Sindre Aho en snedig straffe, hvem skulle tro gutten nettopp har fylt 16.  Noe rusk i må vi regne med i første treningskamp etter ferien, kampen endte 38-25 som er godkjent før helgens gjennomkjøring i Skjærgårdslekene på Nøtterøy.

l