Ett skritt nærmere spektrum for Runar Sandefjord

Skrevet av lenetrall

I dagens cup kamp mot Urædd dro Runar Sandefjord seieren lett i havn.

1.omgang ble preget av en målkåt Tobias Riversjò, og et Urædd forsvar som skygget bane. Etter 12 spilte minutter stor det 5-9, 10 minutter senere lyste måltavlen i Porsgrunnshallen 5-17. Peder Trevland dro på seg en to-minutters utvisning som ikke er hverdagskost for den stødige seniorspilleren. Til pause sto det 10 -20 til Runar Sandefjord.

Det ble mange kontringer i andre omgang, og en fabelaktig 360 fra Chris Abolade. Det var fler 16-åringer som fikk prøve seg Fredrik Langeid, Erlend Fredborg og Sindre Aho fikk smake på hva elite guttene bryner seg på i kamp. Johan Richard Landgaard holdt målgården gjennom hele kampen og gjorde en solid jobb.

Cup kampen endte 23-41 til Runar Sandefjord.

 

 

l