Kjøkkelvik -Runar Sandefjord i 3.runde i NM

Skrevet av lenetrall

Tidspunkt for NM-kampen er ikke satt, men Kjøkkelvik de gleder seg.

Kjøkkelvik møtte BI Bergen i sin første NM kamp tirsdag 27.8.13, der ledet de fra første stund men slapp litt opp i forsvaret, og BI Bergen inn i kampen. Når dommeren blåste i gang 2 omgang hadde Kjøkkelvik sin unge tropp bestemt seg, og forsvaret satt litt bedre. Kampen endte 28-36 (15-16) til Kjøkkelvik. Kjøkkelvik består av mange ungutter, de er nyopprykket i 2.divisjon  og 3.divisjon og har muligens en av norges største seniorstaller med 4 lag i seniorklassen. Nå ser de frem til å få storfint besøk av elitelaget fra Haukerød i sin egen storstue Olsvikhallen.

Runar Sandefjord gleder seg som alltid til kamp, og veien til spektrum den tar vi ikke lett på. Cup er cup og ballen er rund, skal man nå kongepokalen gjelder det å holde stødigkurs og vinne alle dueller.

Vi har gjort det før og skal gjøre det igjen, vi gleder oss til å møte Kjøkkelvik.