Seier i første kamp!

Skrevet av Henriette Christiansen

I follo trykk arena ventet en tøff motstander onsdag. Follo som har et nytt og spennende lag viste seg å bli den tøffe motstanderen som vi trodde på forhånd.

Det var Runar som kom best i gang i denne kampen og tok grep fra første stund, men det var to lag som virket noe nervøse for seriestarten, selvom Runar var foran hele den første omgangen var det aldri noen klar ledelse. Runar har flere nye spillere som har kommet til og alle fikk tilit av Marinko i denne kampen. Til pause ledet Runar 16-13.

2.omgang fikk Runar smake på sin tidligere elev Joakim Patrikson som var i det umulige hjørne. Follo satte press på Runar som slet innledningsvis av den 2. omgangen. Follo tok over ledelsen, men så kom den nye keeperen til Runar inn i kampen. Robin Hallberg hadde flere gode redninger, blant annet en straffe redning. Dette var med på at Runar igjen tok føringen mot slutten av kampen og dro seieren i land i en meget viktig bortekamp. Follo som helt sikkert kommer til å ta mange poeng hjemme, derfor var det også en viktig seier for våre gutter.

Tobias Rivesjö ble Runars bestemann med 10 scoringer, han har startet veien mot toppscorer titlen.

 

Neste kamp er mot BSK Søndag 22.september klokken 19.00 hjemme i «fort Runarhallen»