Marinko var ikke til å stoppe.

Skrevet av lenetrall

Torsdag kveld var det duket for kick off i Runarhallen.

Spillere, støttespillere og sist men ikke minst våre fantastiske sponsorer satt startskuddet for sesongen 2013/2014. De fremmøtte kunne kose seg med tapas i beste klasse mens Marinko fikk holde en kort presentasjon av årests lag og målsettning. Alle spillerne ble presentert med videoklipp, personlige mål og en liten historie fra trenernes øyne. Underholdende historier fikk de tilhørende til å trekke på smilebåndet og ty til gode runder med applaus.

Andrè Christiansen som er den yngste veteranen i laget kunne melde at Peter Nielsen skulle få lovlig mye tid på benken i tiden fremmover, og Peter på sin side vil ikke gjøre jobben til utfordreren enkel. Dette er nå en tendens i nesten alle posisjoner på Haukerød laget. Det gror godt i Runar og de yngre peser de rutinerte i ryggen på nesten alle spilleplasser.

Runar gutta er klare for å blø for drakta, og at konkuranse instinktet er på topp før «Fort Runarhallen» entres på søndag er det liten tvil om; Runar Sandefjord går for medalje! 

 

 

 

Bildet er publisert med godkjennelse av en av våre støttespillere Sandefjords blad;   Tusen takk.