Deilig med en god seier!

Skrevet av lenetrall
En gledens dag! utbryter Peder Trevland etter 39-33 seier i Fort Runarhallen.
BSK måtte ta fatt på hjemturen med null poeng i sekken; hjemmelaget ble rett og slett litt for sterke i dag.
Ett distanseskudd fra Peter Nielsen ble første mål i kampen, Nielsen har virkelig tatt Marinko sin formaning om flere distanseskudd til etterettning. Bækkelaget fulgte Runarguttene til 2-2, etter det slapp Sandefjordslaget aldri BSK helt innpå, selv om de kun ledet med  2 mål etter 10min. (5-3). Runar Sandefjord vartet opp med et sammensurium av lekre distansekudd, kontringer og gode innspilll, og bak et beintøft forsvar sto Robin Hallberg og viste frem et fabelaktig målvaktsspill. Alle gutta fikk teste parketten i Runarhallen bortsett fra fjorårest kaptein Kim Johansson som steppet inn i siste liten siden Christoffer har hanglet og slitt med sykdom i en uke.
Peder skryter av sitt ny sammensatte mannskap; vi jobber godt i 30 til 35 minutter, de 10 første, og slutten av kampen er det litt frem og tilbake og vi mister litt konsentrasjonen.  Mot tøffere motstand må vi være på topp i 60min, om vi skal ta poengene med tilbake til Haukerød. Men dette var en god seier!
Peder takker de 772 fremmøtte for støtten under kampen, med dere på tribunen vil det bli problematisk og dra fra Fort Runarhallen med poeng i år.
Christian O Sullivan ble kåret til BSK sin beste spiller og toppscorer med 8 mål.
På Runar Sandefjord var det målvakten Robin Hallberg som ble banens beste.
Runar Sandefjord sine målgrossister: Tobias Riversjø 9, Christoffer Brännberger 7, Stian Nøstdahl 5, Peter Nielsen 4, Sebastian Lindell 4, Victor skillhammar 3, Peder Trevland 2, Andrè Christiansen 2 og  Mario Matic 1.