Viktig bortekamp

Skrevet av Henriette Christiansen

Nå er sesongen for alvor i gang for våre menn. Etter to kamper står vi med full pott og 4 poeng. Denne gangen reiser vi til Arendal og det glade sørlandet for å møte Leif Gautestads menn på søndag.

ØIF Arendal står også med full pott på to kamper og kommer fra to meget sterke seiere på bortebane mot henholdsvis Stord Elite og Drammen. Det vil si at ØIF Arendal debuterer på hjemmebane denne sesongen mot nettopp Runar Sandefjord. Her skal Runar gutta sette en stopper for hjemmefesten og seiersrekken.

Runar Sandefjord har vist frem fint spill den siste tiden og Tobias har som mål å bli målkonge denne sesonge, han ligger veldig godt ann når han allerede har inntatt toppen av lista med 20 scoringer på 2 kamper.

-GUTTARNA TRENGER DERE.DET BLIR STENTUFF KAMP PÅ PARKETTEN, ber Marinko før kampen.

Gutta trenger all den hjelp de kan få for å fortsatt ligge på toppen av tabellen. ØIF har et beryktet hjemmebublikum og fyller hallen mer en gjerne. Sett dere i bilen på søndag, bli med til Arendal!!

 

Kampen starter klokken 18.00 i Sør Amfi. Har du ikke bil ? ikke noe problem, møt opp på Runar parkeringa klokken 15.00 så fikser vi det!!