Sterk seier i Arendal!!!!

Skrevet av lenetrall

Og for en kamp!

Runar Sandefjord hadde nesten ikke fått på seg shortsene når dommerne blåser i gang kampen i Sør Arena. -Og det blir man straffet for når en av gullfavorittene ØIF Arendal står på den andre banehalvdelen! Hele 1.omgang blir vi liggende under og slite, til pause har vi redusert noe av ØIF Arendal sin ledelse til 18-15!

Robin Hallberg sier det det så fint etter kampen: «Det hade varit lätt att lägga sig ned och dö vid 6-1, och sedan 18 insläppta i halvtid.»

Takk!  for at gutten ikke tok tankene til handling, for hvilken forvandling! I 2.omgang slipper han inn 4 mål på 30 minutter!!!!!

Ingen vet hvilke formaninger Marinko kom med i garderoben men at alle fikk shortsene knyttet fast er sikkert og visst. I 2.omgang vises et forsvar og målvaktspill en gullkanditat verdig. » Fantastisk moral, og samhold ga oss seieren i dag! » sier Kaptein Peder Trevland fra bussen på vei hjem fra sørlandet.  Tobias Riversjö putter 11, og blir nok en gang kampens målkonge.

Målvakt Robin Hallberg blir trukket fram som banens beste spiller. Robin selv er beskjeden og vil helst trekke frem Christian Berge som «OUTSTANDING» i forsvarsmuren. Vi stiller oss bak den betraktningen for sjeldent har vi sett ØIF spillerne kave mer som fisk i nettet. Christian kom inn i 2 omgang da Christoffer måtte ut etter en takling med skade i skulderen.

Vi gratuelerer med 6 poeng av 6 mulige så langt i sesongen.