Vinn eller forsvinn i NM 4.runde

Skrevet av lenetrall

Runar Sandefjord har hatt en forholdsvis enkel vei til 4.runde i NM, vi startet med 23-41 borte mot Urædd, 19- 55 i Bergen mot Kjøkkelvik.  Onsdag derimot er det ikke lenger en «walk in the park»  da kommer naboene fra tønsberg med Johnny Jensen i spissen. -Og  Johnny Jensen er ikke kjent for å gi seg lett, og det har han mest sannsynlig lært bort til sine menn, for denne gangen står han på trenerbenken. Nøtterøy har på sin ferd mot spektrum slått ut Herkules (30-42) og Njård (26-30), og er klare for kamp mot naboen.

NM har alltid vært stort på haukerød, det er noe supportere, spillere og trenerapparat ser frem til, vi hørte derfor med sesongens nye hurtigtog Victor Skillhammar om han gleder seg. For kjenner han egentlig til våre tradisjoner rundt cupen.

«Klart jeg gleder meg! Gleder meg til alle kamper! Sen är såklart NM kamperna speciella då det är vinna eller försvinna, samt att vi satt som mål att spela i spektrum. Det är något vi alla vill och något vi alla kommer att kämpa för! Det enda jag hört om NM finalerna är att det ska va det häftigaste man kan uppleva inom handboll i Norge, så självklart vill jag dit»  sier den trivlige bakspilleren. Victor virker så langt som en rolig og sindig kar utenfor banen, på banen derimot har det vist seg at gutten har hutighet og krutt i låra, med sine 180 i knebøy  er han ett problem for en skarve forsvarspiller å få tak på.

Eneste Victor vet om Nøtterøy er hva han har sett på treningene de har hatt sammen i sesongoppkjøringen, han setter derfor lit til det fantastiske forsvarsspillet vi har vist sålangt i år og da spesielt på søndag i Arendal, fremmeover på banen skal det kontres og vinnes med smart spill.

Veien til spektrum krever høylydt publikum, så møt opp i Runarhallen onsdag kl 19!

Vi gleder oss til 4.runde i NM og ønsker Victor og gutta lykke til på kamp!