Drammen kommer

Skrevet av Henriette Christiansen

På søndag er det klart for ny kamp i Runarhallen. Drammen kommer til fort Runarhallen klokken 18.00

Runar som står med full pott etter 3 spilte kamper har fått en meget god start på sesongen. Drammen derimot har ikke hatt det like lett i starten, Drammen har spilt 3 kamper og har like mange tap. Drammen er et godt lag og har blitt tippet i toppen av tabellen, de har et godt mannskap men har slitt i innledningen med ny trener. Drammen var også det eneste laget forrige sesong som vant over Runar i Runarhallen.

Runar Sandefjord har et meget godt lag denne sesongen, selvom Christoffer er ute med skade skal Runar slå godt fra seg i denne kampen. Det er hjemme kamp derfor må DU ta med alle du kjenner på kamp. Det vil bli en fyrverkeri av en håndballkamp, men det blir enda bedre med full hall!