Runar Sandefjord henter ny strekspiller

Skrevet av Henriette Christiansen
I Christoffer Brännbergers skadefravær henter Runar Sandefjord ny strekspiller

Strekspiller Mihael Gorensek undertegnet i går en 3 måneders kontrakt med Runar Sandefjord. Gorensek skal i denne perioden erstatte Christoffer Brännberger. Gorensek kommer fra spill for Follo sist sesong og HK Herulf i sesongen 2011/2012. Før det har han spilt bl.a. for svenske Drott og Slovensek RK Celje
Signeringen har skjedd i rekordfart. Marinkos enorme kontaktnett, i kombinasjon med en handlekraftig organisasjon rundt seg, vier at klubben har ambisjoner om medalje i årets serie. Mihael Gorensek er forhåpentligvis allerede på banen i seriekampen mot Stord om en drøy uke, og vil forlenge sin kontrakt på nyåret hvis Brännbergers skade er langvarig