Drammen HK ville mer.

Skrevet av lenetrall

Drammen kom på kamp klare for sine første poeng, de har slitt i alle sine kamper så langt i sesongen og kjempet for en opptur. På hjemmebane stod Runar Sandefjord men bare seiere i lommene. Desverre vinner vi ikke kamper på tidligere bragder, alle kamper må spilles, og alle mål må lages, og i dag ville DHK mer en alle fremmmøtte fra Sandefjord.

Lite stemte for Runar gutta i dag, vi sleit med å sette ballen bak en god DHK keeper Torbjørn Bergerud. Ett av lyspunktene i Runarlaget var Andrè Christiansen som kom inn midt i 2.omg og satte 3 mål, samt at han utfordret både DHK sin målvakt og forsvarsrekke.

Neste søndag ønsker vi Stord og tidligere Runar trener Vidar Gjesdal velkommen til Fort Runarhallen. Peder Trevland ser alt frem til kommende uke, vi skal samle oss og ha fokus på neste kamp, vi går ikke i samme felle to ganger på rad! .

Viktor Skillhammar ble toppscorer med 6 mål, Tobias 5, Stian 5, Sebastian 3, Andrè 3 og Peder med ett.