100 kamper for Runar

Skrevet av Henriette Christiansen
Sebastian Lindell spilte tidligere i høst son 100 kamp for Runar. I den annledning har vi tatt en liten prat med svensken som har vært over en lengere periode.
1. Du har passert 100 kamper i Runar-drakta – hva tenker du om det?
Runar har blitt som en familie og det gjør at jeg er veldig stolt over å ha spilt 100 kamper for en av norges største handbollklubber.

2. Hva gjør at du trives i Sandefjord by?
Jag trivs i Sandefjord fordi det er en trivlig by med masse sports intresserte mennesker. Pluss at min kjæreste og hennes familie bor her.
3. Hva gjør du på fritiden? (Når du ikke spiller håndball)?
På «fritiden» jobber jeg på Thor Heyerdahl Videregående skole, som assistent, og ellers er det egentrening, venner eller X-box som gjelder.
4. Hva er målsetningen i serie og cup denne sesongen?
Målsettningen er såklart å komme blandt topp 3. I cupen hade det vært kul om vi kunde ta gull. Lang vei, med mange utfordringer, men jeg har troen på laget og at vi kan spille veldig bra, om vi har dagen.
5. Har du en personlig målsetning for sesongen? Noe du vil bli bedre på? (hvis mulig)  
Personlig målsettning er å bli bedre på alt. Alt kan utvikles og jeg håper at jeg kan ta store steg i år. Mitt forsvarspill må bli bedre. Jeg ønsker også å bli gjevnere både fremover og bakover

6. Spørsmål fra en kvinnelig web-medarbeider: Hvem er den kjekkeste på laget?
haha, på det spørsmålet må jeg svare konstapel Berge, en man i uniform er alltid «kjekk»
7. Hva kan du si om Peder Trevland som kaptein?
Peder Trevland er den mest betryggende och rolige personen på laget, han har en mentalitet som man ikke ser i mange andre og han har dialog med dommerne. Han krigar alltid med hjertet utenpå drakten og Runar ligger hans hjerte nært.

8. Søndag kommer Stord på besøk. Hva tror du om kampen?
Stord er tt lag som har kommet till kvartsfinale i cupen og med en Vidar Gjesdal i spissen kan alt hende. Laget og jeg går altid for seier, men det kommer bli full krig i 60 minuter.

9. Hva vil du si til yngre spillere som vil bli toppspillere i håndball?
Gi alt og ha det gøy. Det viktigste for meg har alltid å ha det gøy på håndballbanen. man vinner ikke alltid, men det er viktig å ikke gi opp hvis man skal nå toppen.