Stord på søndag

Skrevet av Henriette Christiansen

På søndag kommer hardsatsende Stord på besøk til Runarhallen.

Selvom det ble tap på hjemmebane sist mot Drammen er det ingen grunn til å tro at det vil fortsette. Gutta er klare for å revansjere seg og det vil gå utover Stord.

Stord som har gjort en god jobb hittil i år, kommer ikke til å bli et lett lag å slå, selvom de er nyopprykket. Med Vidar Gjesdal i spissen, som tidligere ledet Runar i flere gode år har planer om å ta poeng i Runarhallen. Stord har blant annet slått Drammen og Nøtterøy så langt denne sesongen har jakter på flere poeng.

Runar som har startet meget bra denne sesongen, med unntak av kampen mot Drammen har Runar vunnet alt som går ann å vinne. Mihael Gorensek spiller sin første kamp for Runar, med ny spiller på plass og fult mannskap ellers er det ingen grunn til å tro at Runar gutta ikke kommer til å krige for poengene i 60 minutter.

Møt opp på kamp klokken 18.00 i Runarhallen! Vi trenger all den støtten vi kan få i kampen om poengene!