500 mål i senior drakta

Skrevet av lenetrall

Stian Nøstdahl har puttet 500 mål på elitenivå i Runardrakta. Stian har vokst opp på Runar og tråkken hallen inn og ut i alle sine ungdomsår. Bortsett fra en liten periode han var på utlån til Nøtterøy da de spilte i 1.divisjon har stian kun påført seg Runardrakta, han er ikke spesielt interesert i å blø for andre klubber en Runar, slik er det i dag hvertfall. Utover treninger og kamper som går med ved og spille elite har Stian de siste årene også vært trener for Runar sin gutter 98 tropp, og der får han de beste skussmål.

Etter dagens cup kamp mot Stord er ikke Stian veldig fornøyd med prestasjonene til laget; Vi er ikke på nett, taper duellene, setter ikke forsvarsspillet å bommer for mye! Stord er et godt lag og når ingen ting stemmer for oss så blir forskjellen stor. Vi må virkelig gå inn i oss selv, å få tilbake gutsen fram mot de neste kampene.

Vi gratulere Stian med de 500, og ser frem til de neste 500.  Søndag gjester vi Nadderudhallen og Haslum som ble slått at av Drammen i dagens kvartfinale.