JAAAAA!! Fortet gjenoppstått!!

Skrevet av lenetrall

Fabelaktig forestilling av Runar Sandefjord når Fyllingen Bergen gjestet Runarhallen søndag kveld.

Gutta har de siste 14 dagene hatt intensiv trening med ett eneste mål: å vinne! Marinko er klar, det ligger i hodet på gutta for det å spille håndball det kan vi. Og dette beviste de til gansgs hjemme mot Fyllingen, i perioder var forsvaret så tett at motstanderen kastet ballen langt opp på måltavlene for å slippe unna. Det var gutter med «attityden» langt utenpå drakta som entret banen i dag. Etter ti minutter ledet Fyllingen 3-5, og etter 11 minutter var det 5-5 og Runar Sandefjord så seg aldri tilbake.

Peter «Dansken» Nielsen, Mihael Gorensek og målvakt Robin Hallberg var dagens store spillere, de laget ett trygt grunnlag for resten av troppen. I  2.omgang viste også Andre Christiansen at han kan regnes med, han satte 4 av 5 skudd i nettet.  Alle spillerene Marinko slapp ut på parketten satte ballen bak Fyllingen Bergen sine målvakter og kaptein Peder Trevland ble dagens kontings sjef….

Sindre 2, Mario 1, Peder  2, Mihael «Mike» 6, Stian 4, Andre 4, Victor 3, Sebastian 5, Peter 6 og Tobias 4

 

Vi gratulerer Runar Sandefjords folket med velfortjent seier!