God start i Bring -og landserien!

Skrevet av lenetrall

I helgen gikk startskuddet for Bring- og landsserien, vi stilte med gutter 18, jenter 16 og samarbeidslagt Halsen gutter 16.

Jentene tok turen til Sarpsborg for å møte Norstrand, Ranheim og Sarpsborg. Laget som er en sammesatt gjeng av 1997, 98 og 99 modeller tok for seg i østfold og kan si seg godt fornøyd med 5 poeng. Lørdag vant de begge sine kamper mot Norstrand og Ranheim , det gjorde også Sarpsborg. Søndagens kamp mot hjemmelaget ble en aldri så liten guppefinale. Det skulle vise seg at lagene var svært jevne og etter noen spennende sluttminutter endte kampen 16-16 og poengene delt jevnt.

Junior gutten vant sin første kamp i Steinkjer mot nettopp Steinkjer, Sindre Aho viste hvorfor han står fast i spillerstallen til Elitelaget vårt og ble kåret til banens beste spiller. Neste kamp gikk mot Fjelhammer, gutta kjenner laget godt etter flere kamper opp igjennom årene og det ble til slutt poengdeling 31-31. Søndag var det ØIF Arendal som stod på den andre banehalvdelen, laget fra det blide sørlandet hadde ikke mye og stille opp mot en toppmotivert gjeng fra sandefjord som hadde målkalas i helgens siste kamp.

Halsen sitt gutter 16 lag er et samarbeidslag mellom Runar og Halsen, guttene skulle ta den lange turen til Alta for å starte poengsankingen. I BUL-hallen møtte de Langhus og hjemmelaget Bossekop. Gutta spilte første kampen mot Bossekop og vant 24-29, senere lørdag var det Langhus sin tur, den spennende kampen endte til slutt med ettmålsseier for vestfold guttene 26-25. Vi gratulere med full pott i første runde.

Vi ønsker lagene god tur hjem til Sandefjord.