Kamp Onsdag!

Skrevet av Henriette Christiansen

Onsdag kveld har gutta fra Haukerød ny og spennende kamp i Bodø Spektrum.

Nye poeng skal deles ut denne kvelden. Bodø som har var et rent mareritt forrige sesong! Runar vant i Bodø, men kampen måtte spilles på nytt etter en protest fra hjemmelaget. Omkampen endte med tap og null poeng i en viktig periode for våre gutter.

Når returkampen skulle spilles i Runarhallen, siste serierunde ble det uavgjort i siste sekund og bronsje medaljen røk på målstreken. I år er det et nytt og bedre Runar lag som reiser til Bodø for å ta poeng i en smekkfull Bodø Spektrum. Det blir ingen enkel kamp, men våre gutter er klare for kamp igjen etter at de har startet seiersrekken på ny etter en noe trøblete periode.

Kampen kan sees på Sumo fra klokken 18.00 for de som ikke har satt seg på flyet til Bodø.