Storseier mot Nøtterøy

Skrevet av lenetrall

Kapteinen selv er stålende fornøyd med gutta krutt i dag.  Alle spillerne var på banen, alle klarte å holde trykket oppe, hele 10 spillere signerte scoringer, og Johnny Jensen rev seg i håret i ren frustrasjon, for lite fungerte for gutta fra øya.

1.omgang ble en jevn omgang der Victor Skillhammar og Tobias Riversjø gjorde livert surt for Nøtterøy sin målvakt Hreidar Gudmundsson. På Runar sin banehalvdel sto Robin Hallberg og plukket ballene nøtterøyspillerne forgjeves sendte avgårde. Peder Trevland som helst står i forsvar og vi kjenner som en hardt skytende bakspiller puttet i dag 3 mål som linjespiller…han spiller med hjertet på utsiden av drakta, og når kapteinen gjør det da er det lett å følge for resten av laget. Til pause ledet Runar med 5 mål,  2 omgang dro vi i fra for hver sultne spiller som kom på banen. Unge lovende Aho har lenge briljert på Runar sine yngre lag i dag fikk han vist seg frem også mot de store gutta. Kampen endte 35-20 til hjemmelaget Runar.

Tobias 8, Victor 5, Sindre 4, Stian 4, Sebastian 4, Peder 3, Christian 3, Andre 2, Mihael 1 og Chris 1.

Foto: Ida Igesund