Regjerende seriemestere kommer !

Skrevet av Henriette Christiansen

Nå er det kun 1 dag igjen til gutta fra de dype, mørke og kalde skoger kommer ned på besøk.

Elverum er en hard nøtt å knekke. Hvis vi ser tilbake til forrige sesong, er hjemmebane et stikkord. Runar Sandefjord knuste Elverum i Runarhallen, mens de ble feid av banen i Terningen Arena. Så her er det bare å møte opp på kamp, for dette blir en thriller du sent vil glemme.

Elverum ligger i skrivende stund på 2 plass med 14 poeng, vi ligger på 3 plass med 12 poeng. Det vil si at det lukter fortsatt av medalje og vi er helt der oppe i tetstriden. Vinner vi så bytter vi tabellplass og er et steg nærmere en juleferie på toppen.

Dette blir en hard kamp mellom kanskje Norges to hardeste lag. Vi vet i hvert fall at våre gutter er topptrent, og i usedvanlig god form for tiden. Vi SKAL krige, og vi SKAL vinne denne kampen, men vi trenger din støtte på tribunen. Bli en del av den 8`ende spilleren

Det er snart jul og mye skal gjøres før han med den store magen og det lange skjegget kommer på besøk. Men førstkommende ONSDAG KL 19.00 kan du la de 7 slagene ligge, julekortene kan du sende på torsdag, pakkene kan du kjøpe på lørdag og hvile kan du gjøre på søndag. Legg onsdagskvelden til RUNARHALLEN!!!!