Trasig tap mot Elverum

Skrevet av lenetrall

Vi startet godt hjemme i vår egen storstue Onsdag ettermiddag 1-0, 2-1, 3-2, Elverum tok så førerpinnen og ledet lenge med ett- to mål før Runar festet grepet før pause og gikk til garderoben med 18-15. Stian Nøstdahl løp inn kontring på kontring, og hadde noen suverene returløp.  I 1 omgang var han vår klart farligste spiller, tett fulgt av en mål kåt Mike og stadig stabile og målgivende Victor Skillhammar.

En tett og jevn kamp med to vinner lag på banen, anført av gode strekspillere på hvert av lagene, 2 omgang ble spennende til det gjensto 10 minutter og tavlen viste 28-28. Hjemmelagets samspill mellom forsvaret og målvaketen var til tider fraværende, og med 10 min igjen slo det inn for fullt, fremmover på banen spilte vi oss til gode avsluttninger men tok ikke vare på mulighetene, det gjorde Elverum og klart på listig vis å hente poengene hjem til midt norge.

Stian er bitter over dagens kamp, og mener laget må bli flinkere til å ta vare på mulighetene de opparbeider seg. Nå ser han frem til søndagens kamp i Horten  det går han for 2 poeng, den seieren skal hjem til fjorden.

Banens beste: Mike 8, Stian 5, Tobias 5, Victor 4, Sebastian 3, Dansken 2, Mario, 1, Peder 1 og Chris 1.

Vi oppfordrer alle til å ta turen til Horten, vær tidlig ute den hallen fylles fort.

 

Foto: Ida Igesund