Nytt slag om Vestfold

Skrevet av Henriette Christiansen

Vestfold er godt representert i postenligaen i år, etter at Falk Horten rykket opp etter forrige sesong.

Vi har vunnet over Nøtterøy og nå er det bare Falk som står i veien for at vi kan kalle oss det beste laget i Vestfold. Falk som ligger på jumboplass i postenligaen med 3 poeng, men det har vist seg at Falk ikke er en kasteball i postenligaen. Falk har spilt mange gjevne oppgjør spesielt på hjemmebane. De sjokkerte også alle da de seiret over Elverum i Holtanhallen.

Våre gutter resier den korte veien til Horten på søndag, der de skal kjempe om to meget viktige poeng. Etter tapet mot Elverum skal gutta reise kjerringa mot naborivalen.

Holtanhallen er veldig liten og rommer færre tilskuerre enn de fleste andre haller i postenligaen, så her gjelder det å komme tidlig for å sikre seg en plass. Vi setter pris på alle som tar turen bort for å heie frem våre gutter.

Kampstart klokken 18.00!!