Vil du se Runar på Sumo?

Skrevet av Henriette Christiansen

Tv2 har de siste årene satset mer og mer på håndballen og postenligaen for kvinner og herrer. De sender alle kampene på Tv2 Sumo. Vi i Runar selger nå tv2 gull abonnoment, her kan man få med seg alt av sport tv2 sender i tillegg til dette får du også med deg alt av underholdning når et passer deg.

Selvom dere selvfølgelig ser alle hjemmekampen live i Runarhallen, spiller Runar også kamper på bortebane der ikke alle har mulighet til å reise å se, da er dette er meget godt tilbud der man kan få med seg alle kampene, samt alle de andre lagene i postenligaen.

Vi har et begrenset antall sumo abonnomenter, kun 30 stk, så her er det første mann til mølla. prisen er på 1000,- per abonnoment. Du vil ikke finne lignende tilbud andre steder.

Send en mail til Simen@ilrunar.no hvis du er interessert eller har ytterligere spørsmål.