Nok et tap….

Skrevet av Henriette Christiansen

Vi reiste til Horten med troa om 2 nye poeng etter tapet mot Elverum onsdag. Der møtte vi et hardarbeidene Falk lag som aldri ga seg, med innsats og tæl ut av en annen verden virket det som våre gutter ble noe sjokkert i starten av 1.omgang. Det var et Runar lag som desverre ikke ville nok.

Gutta slet med å sette ballen i mål bak Kolstad Holm, mens Horten laget scoret flere flotte mål mot et ellers så tafatt Runar lag.Til pause står det 18-13 til Falk.

2.omgang startet likt som den første, der Runar igjen sliter fremover og blir litt veike bakover. Etter 10.minutter ligger Runar under med 7, men her er det også noe som skjer med gutta fra Haukerød. Christian Berge kommer inn og gjør en bra jobb bakover, han scorer også et mål og lager en straffe fremover i den 10,minutters perioden han er inne. Runar er på full fart inn i kampen og er kun et mål bak 10.minutter før slutt. Mot slutten er det igjen Falk som trøkker på og drar igjen fra Runar. Falk løper inn flere kontringer som Robin Hallberg må plukke ut av nettet gang på gang. Det hele ender 31-26. Falk var det beste laget i Vestfold denne dagen, men vi kan love en ting og det er at vi kommer sterkere tilbake

Vi gratulerer Falk Horten med en fortjent seier, idag var dere best!

Det kommer nye muligheter allerde på onsdag, Follo kommer nemlig til Runarhallen for å kjempe om poeng.

Foto: Ida Igesund