Endelig seier!!

Skrevet av Henriette Christiansen

Etter en tung periode, skulle kjærringa reises mot Follo onsdag, men det var Follo som tok føringen i starten.

Forsvaret satt fortsatt ikke som det skulle i 1.omgang og Runar ble ligenede bak hele kampen, Follo førte ann i begge omgangene, men når det gjenstår 5.minutter står det likt frem til det er 40.sekunder igjen av kampen. Viktor Skilhammer setter ballen bak Follo målvakt. Et forsvar gjenstår og her jobber gutta som krigere og Robin Hallberg står frem med en viktig rednng bakerst i målet.

Stian Nøstdahl Spiller en god kamp på venste kant, der han løper inn flere kontringer og flotte skudd i etablert angrep får han han mange muøligheter og benytter dem godt. Han ble også kåret til kampens beste spiller, sammen med den tidligere Runar spilleren Joakim Patrickson som nå spiller for Follo og spilte en meget godt kamp.

Det smakte godt med en seier nå, etter den tøffe tiden der det ble taop mot Elverum hjemme og Falk borte. Det er nå bare å glede seg til jul. Allerede 27.Desember skal Runar Sandefjord til Bækkelaget for å kjempe om to viktige poeng.

For breddelagene i Runar var det grøtfest denne dagen og under kampen var det en Intern konkuranse: der laget som heiet mest fikk en flott premie. Dette skapte god stemning under helle kampen og det var til slutt gutter 02 som stakk av med seieren!

Vi ønsker alle en riktig god jul og håper vi ser dere igjen på ny året!

Foto: Ida Igesund