BSK ett hårstrå sterkere i romjuls oppgjør.

Skrevet av lenetrall

Dagen startet med en syk kaptein og forsvarskjempe Peder Trevland, og en pjusk Danske, men bussen til Ekeberghallen den gikk. Christain Berge gjordt seg klar for forsvars jobb og Andrè Christiansen som skytter.  I bussen var stemningen på topp, herlig å være sammen igjen etter en heller kort juleferie. BSK skal beseires og vi skal nyte inngangen på 2014. Marinko stiller med ny montivator og toppmotivert gjeng når kampen blir blåst i gang. BSK er sterkest i 1.omgang forsvaret til Sandefjrdsguttene henger ikke sammen, det er plundrete å stå bak som målvakt i denne omgangen. Fremmover setter Tobias Riversjø 5 mål og blir senere kåret til banenes beste spiller, det står 18-14 til pause.

2.omgang startet for Runarguttene når dommerne blåste, BSK «satt fortsatt i garderoben» og våknet ikke før forspranget var hentet inn og det sto 18-18. Dette gjordte 2. omgang til en ren triller, Robin Hallberg gjorde livet til BSK skytterne surt, og fremmover ledet Tobias ann med scoringer og dro resten av troppen etter seg. Lagene fulgte hverandre tett i denne omgangen, Runar tapte på to tekniske feil i slutt minuttene, BSK tok time out med 19 sek igjen, Sundal lurer ball inn bak Hallberg. Vi henger etter med ett mål og 9 sekunder igjen, Victor får frikast og Tobias lykkes ikke med å sette direkte frikast.


Tobias 8, Mike 5, Stian 4, Victor 4, Sebastian 3, Chriastian 1, Mario 1 og Dansken 1

 

Foto: Ida Igesund