Marinko gir seg etter sesongen

Skrevet av Henriette Christiansen

IL Runar og Marinko Kurtovic har blitt enige om å avslutte kontrakten etter denne sesongen, og skiller derfor lag 30.April 2014

Marinko har vært i klubben i 3 år og tatt mange store steg sammen med spillerene og klubben i den perioden. Dette blir altså slutten for samarbeidet. Marinko ønsker nå å begynne på nye eventyr, men har ennå ikke fått tilbud fra andre klubber.

Runar Sandefjord står evige takknemlige til jobben Marinko har lagt ned både på elitelaget men også blant våre unge gutter født 1996/1995 som har han tatt helt opp i toppen blant gutter 18 lagene denne sesongen.

Hele Runar ønsker Marinko lykke til videre og ser frem til å stå på resten av denne sesongen for å kjempe om edelt metall.

Vi takker Marinko for 3 flotte år!