Ole Andreas Steen ansatt som assistent for Runar Sandefjord.

Skrevet av Henriette Christiansen

Hva handler toppidrett om? Vi tror det handler om at mennesker får muligheten til å stå frem med det idrettstalentet de har!

Ole Andreas ble født tre måneder for tidlig, og er rammet av cerebral parese. Oppveksten var preget av utallige sykehusbesøk, men idretten ble etter hvert et fristed.

Samtidig er det er viktig at forbund, klubber og foreninger skjønner at kompetanse sitter mellom ørene – og ikke i bein eller armer. La oss fortelle om det perfekte eksempel;
Runar Sandefjord har alltid fokusert på ordet inkludering, inkludering av mennesker uansett handikap og prestasjoner! Alle mennesker kan bidra med noe! I den samme ånden har Runar Sandefjord valgt å ansette Ole Andreas Steen som assisterende trener. Hvorfor?
– Fordi Ole Andreas er en meget dyktig håndballtrener. – Fordi Ole Andreas besitter håndballkunnskap som er vanskelig å finne i Norge. – Fordi Ole Andreas er en topp pedagog og en person som passer Runar Sandefjord sin profil. . Fordi Ole Andreas utviser en håndballfaglig kunnskap som klubben trenger.
Samarbeidet mellom Ole Andreas og Marinko rapporteres å være strålende!

Se Ole Andreas og God morgen Norge på Tv2 i morgen tidlig fra 08.35!

Ole Andreas kommenterer; – All ære til Marinko som har vært positiv til å inkludere meg og la meg få bruke mine styrker på best mulig måte. Jeg kan bidra med et ekstra par øyne og grundige analyser. Det er ofte detaljer som kan avgjøre en håndballkamp, sier 22-åringen.